Modele felicitari facute manual

Felicitarile de 1 martie reprezinta o oportunitate pentru micutul Tau sa-si mai Puna imaginatia si creativitatea la contributie. Cele mai Frumoase felicitari de inceput de Martie au dans le plan Prim Florile, simbolul Primaverii. Invata-l PE micutul Tau sa creeze cele mai spectaculoase felicitari pentru fiintele Dragi DIN viata lui! Lipește bucata de panglică la mijlocul felicitării, iar nasturii în partea de Jos (unul Sub Celălalt). Decupează o formă de triunghi DIN hârtia colorată, după Care desenează deasupra panglicii Gura Omului de zăpadă. Deasupra de gură lipește triunghiul cu Vârful spre partea dreapta (nasul Omului de zăpadă), iar deasupra Două biluțe Negre (ochii Omului de zăpadă). Când se schimbă ora în România? Se va mai Trece la ora de iarnă? Acelasi efect Festiv poti sa il obtii si daca desenezi wvncc respectif PE catifea colorata sau alte materiale. Deseneaza Funde, Brazi, beteala si alte Elemente specifice acestui Sezon. Decupează DIN hârtia Verde și CEA cu tematică de Crăciun trei forme de triunghi, apoi îndoaie-le astfel încât cele Două colțuri de la bază să se unească. Lipește CEI trei brăduți PE hârtia cartonată și lasă colțurile exterioare în relief. Aceasta se face DIN Plastilina, Care se modeleaza dans forma de petale si care se lipesc apoi pe o hartie cartonata Alba sau colorata. Hartia cartonata se indoaie mai intai PE jumatate. Dans acest un vrei sa oferi ceva Special celor Dragi, INSA consideri ca nu ai Comisiei necesar? EI bine, darurile scumpe nu sunt intotdeauna cele mai Frumoase.

Cu siguranta II VEI suprinde PE toti intr-un mod placut daca le confisezi felicitari fait à la main. Nu numai ca te VEI distra de Minune atunci cand vei Trece din nou prin pasii pe care II faceai in copilarie, Dar VEI obtine si unele dintre cele mai Frumoase obiecte festive. Acum ca ai aflat Cat de simplu este sa realizezi felicitari handmade, nu iti ramane decat sa Alegi modelul Favorit si sa urmezi pasii de Baza. Nu te Lasa pagubasa daca nu ai la indemana chiar tot ce ITI trebuie. Lasa-TI imaginatia Libera si foloseste si alte obiecte pe care le ai prin locuinta. Bucuria de PE Chipul celor Dragi va fi nepretuita. Daruieste-le clipe DIN viata ta! Dans Centru se ataseaza un nasture colorat, iar tulpina si frunzele se fac DIN mai multe nuante de Verde. Floricelele multicolore dau un AER Vesel si amuzant felicitarii si reprezinta un mesaj de afectiune extrem de Frumos. Ai nevoie de: carton, foarfeca, creion, o Fotografie, Glitter, lipici. .

Marea biruință mi se pare atunci Când reușim să creăm acel CEVA, oricât de MIC, care nu poate fi reproductis de nici o mașină din lume. Atât prin aspectul Artistic, prin amănunte ca hârtia zdrențuită manuel prin care ne Punem amprenta şi la propriu și la figurat, Dar mai ales prin emoția unică pe care Vrem s-o transmită destinatarului.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.